На Київщині чули вибухи. У ОВА пояснили, в чому причина

756 0
Заходи пов'язані із ліквідацією наслідків нічних обстрілів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Близько 11 ранку 26 серпня жителі Києва та області повідомляли про те, що чули вибухи у той час, коли не було повітряної тривоги. Влада заявила, що на Київщині триває розмінування. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на коментар пресслужби Київської обласної військової адміністрації. 

«Щодо вибухів, які чують жителі Вишгородського району – триває знешкодження вибухонебезпечних предметів. Вибухи контрольовані та не несуть небезпеки. Ці звуки ви можете чути протягом дня», – пояснюють там. 

Кулеба додав, що звуки вибухів також можуть чути жителі Бучанського району. За його словами, заходи пов'язані із ліквідацією наслідків нічних обстрілів.

Читайте також: 5% шкіл у Києві навчатимуться виключно онлайн 

Кулеба закликав мешканців області берегти себе, не ігнорувати сигнали тривоги, та дотримуватися правил безпеки.

Нагадаємо, в ніч на 25 серпня росіяни здійснили ракетні удари по об’єктах інфраструктури Вишгородського району в Київській області. Жертв немає.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!