На Київщині чутно вибухи. Працює ППО

717 0
Мешканців просять залишатися в укриттях.
Фото умовне

Фото умовне

У Київській області пролунали звуки вибухів. Як повідомив голова Київської обласної державної адміністрації, працює протиповітряна оборона. 

«В області працює ППО. Залишайтеся в укриттях та безпечних місцях. Підвищена небезпека – рух ракет у сторону області. Слідкуйте за інформацією з офіційних джерел. Нічого не фотографуємо та не викладаємо у мережі!», – пише він.

Зазначимо, що повтіряна тривога у Києві почалася о 13.10, а у області – 13.11 год. Вона триває досі.  

Читайте також: Масштабна повітряна тривога в Україні. Куди летять ракети

Зазначимо, що у понеділок, 5 грудня, по всій Україні оголосили повітряну тривогу. Речник Повітряних сил України Юрій Ігнат повідомив, що росіяни запустили ракети з району Волгодонська, Каспійського та Чорного морів. Станом на 14:00 вилетіли російські стратегічні бомбардувальники, і перша хвиля ракет запущена. Росіяни запускають ракети по Україні, і, можливо, буде декілька хвиль для ударів по критичній інфраструктурі. 

Софія Шавранська

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!