На Київщині лікарка після операції залишила сторонній предмет у тілі 7-річної дитини. Їй оголосили підозру

815 0
Після проведення операції лікарка залишила відрізок серветки у тілі 7-річного хлопчика.
Ілюстративне фото / Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

Ілюстративне фото / Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

У Київській області повідомили про підозру лікарці, яка після проведення операції залишила сторонній предмет в тілі 7-річної дитини. Про це повідомили у Київській обласній прокуратурі.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Бориспільської окружної прокуратури повідомлено про підозру жінці за фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником (ч. 2 ст. 140 Кримінального кодексу України).

Також за даними слідства, 7-річному хлопчику в хірургічному відділенні однієї з лікарень області провели оперативне втручання.

Читайте також: у київській лікарні створять реабілітаційний центр для військових

«Після виписки з медустанови дитина скаржилася на погане самопочуття. Батьки доставили хлопчика до НДСЛ "Охматдит". Там йому проведено повторне оперативне втручання під час якого медичний персонал дістав з тіла дитини відрізок серветки, залишеної після попередньої операції» ідеться в повідомленні.

За фактом неналежного виконання професійних обов'язків лікарці загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомлялося раніше, у київській лікарні «Охматдит» провели унікальну урологічну операцію.

 

ТЕГИ: Київщина

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!