На Київщині на тиждень продовжили дистанційне навчання

775 0
Це стосується як учнів, так і студентів.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Заклади освіти Київщини із 17 до 21 жовтня продовжать працювати дистанційно. Про це повідомляють у Київській обласній військовій адміністрації. 

«Наступного тижня, із 17 до 21 жовтня, заклади освіти Київської області продовжать працювати в дистанційному режимі. Таке рішення ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області 13 жовтня 2022 року. Воно обумовлене посиленою загрозою ракетних обстрілів з боку російської федерації», – пояснюють там. 

Йдеться про всі освітні заклади будь-яких форм власності – загальної середньої, дошкільної, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти. 

Читайте також: У центрі Києва висадили алею платанів

«Про зміни в навчальному процесі буде поінформовано додатково. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги та правилами безпеки», – підсумовують в ОВА. 

Нагадаємо, вночі 13 жовтня Київську область атакували дронами-камікадзе. 

Додамо, що 10 жовтня російські війська вдалися до масованих обстрілів усієї України, спрямувавши вогонь проти цивільного населення. Є руйнування об'єктів інфраструктури й жертви серед мирних жителів.

Що стосується Київської області, то там внаслідок обстрілів постраждали 10 осіб, 1 людина загинула.Також в регіоні пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури, близько 30 житлових будинків, одна адміністративна будівля та склад приватного підприємства. Крім того, під час обстрілів Київщини травмувався лев Брецель, який зараз перебуває тимчасово в Центрі порятунку диких тварин. Він дуже злякався гучних вибухів та, намагаючись врятуватись, побився об вольєр.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!