На Київщині облаштовано укриття у більше 80% шкіл та садках

1591 0
Це дає змогу працювати закладам освіти у змішаному форматі.
Фото: Київська ОВА

Фото: Київська ОВА

На Київщині продовжуються роботи з облаштування укриттів у школах та садках.

80% закладів освіти Обухівської громади мають укриття, ще 11% установ — використовують сховища, розташовані поряд. Це дає змогу працювати закладам освіти у змішаному форматі.

Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Нещодавно громаді завершили устаткування ще одного дитячого садка. Тут зробили капітальний ремонт підвального приміщення, облаштували вентиляцію та освітлення. У сховищі також є генератори, Wi-Fi, зручні меблі, запаси технічної й питної води, сухі пайки, медикаменти.

Читайте також: графіки відключень у Києві на 24 січня

«Усе для того, щоб 240 дошкільнят у новому році відвідували заклад, а перебуваючи в укритті — почували себе комфортно»— сказав Олексій Кулеба.

Загалом у навчальних установах Київщини вже облаштували 1085 сховищ. Це 86% шкіл та садків області, які можуть працювати в очному або змішаному форматах.

«Під час робочих поїздок перевіряю те, як функціонують сховища. Адже діти мають навчатися та розвиватися в комфортних умовах»— вкотре наголосив голова ОВА.

Ігор Ющенко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!