На Київщині отримали нові квартири понад 30 родин, які втратили житло

1390 0
Понад 30 родин, які втратили житло через бойові дії та окупацію Київщини, отримали ключі від нових квартир.
Фото: Київська військова обласна адміністрація

Фото: Київська військова обласна адміністрація

На Київщині 31 родина з тих, які втратили житло через російську військову агресію, отримали ключі від квартир. Їх придбали за програмою «Нова оселя» за кошти з обласного бюджету. Про це розповіли у Київській обласній військовій адміністрації.

Квартири для родин придбали за кошти з обласного бюджету в межах програми «Нова оселя» на 2022-2023 роки. Вони мають від однієї до п’яти кімнат і розташовані у Броварах, Богуславі, Борисполі, Ірпені, Макарові. 

Отримали нове житло родини з Бишівської, Бородянської, Бучанської, Васильківської, Гостомельської, Дмитрівської, Іванківської, Ірпінської, Макарівської громад.

Це багатодітні сім’ї та сім’ї з дітьми й вагітними жінками, родини, які мають чоловіків, які перебувають у лавах ЗСУ, російському полоні, сім’ї, які втратили рідних через вторгнення російської федерації в Україну.

Як повідомили в КОВА, на Київщині близько 27 тисяч зруйнованих об'єктів, тож програма «Нова оселя» і надалі продовжує діяти у регіоні та допомагати людям, які втратили житло через бойові дії та окупацію, отримати нові оселі.

Ігор Ющенко

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!