Київ

На Київщині внаслідок ракетної атаки пошкоджено приватний будинок

668 0
Рятувальники вже ліквідували пожежу.
Фото: НПУ

Фото: НПУ

Внаслідок ракетної атаки вранці 29 травня на Київщині пошкоджено господарську будівлю приватного домоволодіння. Про це повідомив голова поліції області Андрій Небитов.

«В одному із районів Київщини внаслідок атаки окупантів пошкоджено господарський будинок. Спалахнув вогонь.  Потерпілих немає», - повідомив він.

На місці працює поліція та екстрені служби. Рятувальники вже ліквідували пожежу.

Повітряна тривога тривала з 11:09 по 12:23.

Нагадаємо, в Києві внаслідок російської ракетної атаки вранці 29 травня уламки збитих ракет впали у кількох районах, зокрема у Подільському районі пошкоджено дах двоповерхової будівлі, постраждала одна особа.

Нагадаємо, у ніч проти 29 травня росіяни здійснили чергову масовану атаку на Київ. Повітряна тривога на Київщині та в столиці тривала понад 4 години. Внаслідок атаки уламками пошкоджено  будинки у Святошинському і Подільському районах в Києві та приватні будинки та об’єкти інфраструктури в області. Загалом, уночі 29 травня, українські захисники знищили 37 крилатих ракет та 28 безпілотників типу Shahed. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!