На Leopolis Jazz Fest – 2021 виступить світова зірка Seal

3200 0
Володар чотирьох премій Греммі виступатиме на сцені імені Едді Рознера.
Фото: bstars.

Фото: bstars.

Британський співак Seal виступить на Leopolis Jazz Fest 25 червня 2021 року. Про це повідомили організатори.

Володар чотирьох премій Греммі виступатиме на сцені імені Едді Рознера. За свою кар'єру, що налічує понад два десятиліття, лондонський мультиплатиновий співак і сонграйтер Seal зосередився на творчому прагненні: висловити повне відчуття любові через пісню.

Відомий своїм неповторним хрипким баритоном та класичним написанням пісень, Seal досяг успіху в багатьох музичних жанрах. Його м'який тембр, що звучить у хітах «Crazy» і «Kiss from a Rose», швидко закріпив за ним статус шанованого співака. За ці роки Seal розширив свій вплив завдяки великій кількості авторської музики та емоційним обкладинкам, а також отримав безліч премій Греммі та продав понад 30 мільйонів альбомів по всьому світу.

Нагадаємо, що цього року через пандемію коронавірусу фестиваль Leopolis Jazz Fest перенесли на 2021 рік. Наступного року X Leopolis Jazz Fest відбудеться 24-28 червня. Зараз організатори ведуть переговори з музикантами й сподіваються, що наступного року вдасться реалізувати всю заплановану програму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!