На Leopolis Jazz Fest відбудуться безкоштовні майстер-класи відомих джазових музикантів

2497 0
Leopolis Jazz Fest цього року триватиме з 26 по 30 червня.
Фото: Leopolis Jazz Fest

Фото: Leopolis Jazz Fest

У межах Leopolis Jazz Fest 2019 відбудуться безкоштовні майстер-класи піаніста і композитора Chick Corea та джазового музиканта Kenny Barron, який завітає до України вперше. Про це повідомляють організатори.

Читайте також: Джамала і Laud заспівають разом із Боббі Макферріном на Leopolis Jazz Fest

Потрапити на майстер-клас Chick Corea можна 26 червня о 15:00. Kenny Barron навчатиме 27 червня, о 12:00. Вхід на обидва майстер-класи – вільний. Вони відбуватимуться у Львівській національній музичній академії імені Миколи Лисенка (вул. Нижанківського, 5). 

Нагадаємо, 26 червня у Львові розпочинається IX міжнародний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest 2019. Близько 300 музикантів світового рівня з 15 країн світу виступатимуть на трьох сценах міста. З повною програмою фестивалю можна ознайомитись за посиланням.

ТЕГИ: Leopolis Jazz Fest

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!