На Левандівці облаштують сквер. Візуалізація

2883 0
Залізнична районна адміністрація уклала угоду на облаштування скверу на вулиці Івана Сірка вартістю 1,9 млн гривень.
Фото: lviv.nashigroshi.org

Фото: lviv.nashigroshi.org

Залізнична районна адміністрація 31-го травня уклала угоду на облаштування скверу на вулиці Івана Сірка з ТОВ «Гарантспецбуд ЛТД» загальною вартістю 1,9 млн грн. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org

Очікувана вартість пропозиції становила 2,4 млн грн. В результаті торгів на відкритому аукціоні вартість знизилась до ціни, яку запропонував переможець – 1,9 млн грн. Участь у торгах також взяли ТОВ «Теко лімітед», ТОВ «Ергобуд», ТОВ «Дорожні технології», і ПП «Арт-кераміка».

Читайте також: У Львові збудують масштабний ІТ-центр та транспортний хаб. Візуалізація 

Згідно з документацією конкурсних торгів, підприємство облаштує на вулиці Сірка алеї, встановить лавки та освітлення. Роботи планують завершити до кінця 2017 р.

Даний сквер один з 14 громадських просторів, які планують облаштувати у Львові найближчим часом. Авторами проекту скверу на вулиці Сірка є молоді архітекторки Христина Чорноус та Олена Зварич. Цей сквер один з чотирьох громадських просторів, що будуть облаштовані в залізничному районі. На них в бюджеті розвитку Львова передбачили 22,9 млн грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!