На Левандівці прибрали скандальний МАФ. Фото

3201 0
Демонтаж МАФу затримувався через судову тяганину.
фото: Наталія Бунда/Facebook

фото: Наталія Бунда/Facebook

Сьогодні, 17 серпня, на Левандівці біля культурного центру «Супутник» комунальники демонтували незаконний МАФ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директорка департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда.

Як уточнила вона в коментарі Tvoemisto.tv, демонтаж МАФу затримувався через суди. За її словами, на останньому засіданні в цій справі суд скасував право власності на будівлю, тож міська рада мала законні підстави прибрати його. Поки що невідомо, чи перенесе власник МАФ в інше місце.

Читайте також: Львів'ян запрошують на ІІІ Міжнародний фестиваль Параджанова. Програма

Наталія Бунда також сказала, що звільнена територія перейде до культурного центру «Супутник». Як саме її облаштують, поки що не вирішили, проте до цього процесу закликають долучатися місцевих мешканців.

Нагадаємо, рішення про перенесення МАФу біля культурно-мистецького центру «Супутник» ухвалили на засіданні виконавчого комітету 13 квітня. На початку квітня працівники СБУ затримали керівника «Супутника» під час отримання хабара. Однак активісти та представники міської влади повідомляють, що керівника комунального закладу Олександра Агашкова підставили через неправомірну діяльність МАФу. Згодом за рішенням суду його взяли на поруки нардепи Ірина Подоляк та Ігор Васюник. МАФ знову намагалися перенести, втім цього не вдалося зробити через жінку, котра зачинилася всередині приміщення. У кінці квітня МАФ зачинили.

Фото Юлії Хомчин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!