На Луганщині героїчно загинув український воїн Віталій Сорушев

2365 0
Без батька залишилось четверо дітей.
Фото: Володимир Керницький

Фото: Володимир Керницький

У ході бойових дій з російським окупантом на Луганщині героїчно загинув Віталій Сорушев. Про це повідомив сільський голова Давидова Володимир Керницький.

Віталій Сорушев проживав у с. Підсоснів, що належить до Давидівської ТГ.

Читайте також: У бою після важкого поранення загинув львів’янин Тарас Котлярчук

Без батька залишилось четверо дітей.

«Маємо жахливу втрату у нашій громаді. Четверо діток залишились без батька. Висловлюю щирі співчуття. У цю гірку мить поділяю із родиною та близькими біль втрати. У нашій пам‘яті Віталій назавжди залишиться Героєм та Захисником України. Вічна пам’ять та низький уклін», – зазначив Володимир Керницький.

Прощання з Віталієм Сорушевим відбудеться 13 квітня о 12.00 год. у с. Підсоснів в Храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

Нагадаємо, що під час бойових дій біля Попасної загинув Сергій Тимчій зі Стрийщини. Також на Луганщині загинув Володимир Краснов з Турківщини, а 5 квітня загинув боєць 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, мешканець міста Новояворівська Олександр Гошко. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!