Політична реклама

На Lviv Fashion Week приїдуть дизайнери, у яких купує прикраси Lady Gaga

2447 0
Родзинкою Lviv Fashion Week осінь/зима 2012, що відбудеться у Львові 28 березня – 1 квітня 2012 року, стануть французькі дизайнери On Aura Tout Vu, у яких купує прикраси Lady Gaga та замовляють костюми для кабаре «Moulin Rouge».

«Ці дизайнери розробляють прикраси і одяг. До Львова вони привезуть свою останню колекцію, яку представляли на паризькому тижні моди», - розповів медіа-порталу «Твоє місто» організатор Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько.

«Цей бренд ще не є дуже розкручений для України, тому ми вагались, чи запрошувати їх. Але після того, як ми подивились в інтернеті їхні колекції, та як нам відрекомендували їх одразу з трьох сторін, троє різних людей, ми зрозуміли, що сам Бог велів їх запросити», - додав організатор Львівського тижня моди.

«Поки що вони тримають у секреті, що привезуть і у якій кількості, але те, що вони приїжджають – це точно. Ми вже бронюємо їм готель і квитки», - сказав П. Нестеренко-Ланько.

З українських дизайнерів На Lviv Fashion Week, за словами організатора тижня моди, планують приїхати Роксолана Богуцька, GOLDA, Олександр Очеретний. Щодо інших модельєрів - поки що тривають перемовини.

«Приємно, що у нас буде продемонстровано наш спільний з Ukrainian Fashion Week проект «Футбол. Креатив. Мода». Одна сукня, створена на тему Євро-2012, буде представлена і на львівському, і на українському тижнях моди", - зазначив організатор. 

Заявки на участь у проекті організатори приймають до 1 березня. 

Також до першого дня весни приймаються заявки у проекті "In AVANT GARDE". Найепатажніші та найсміливіші дизайнерські роботи буде представлено в перший день Львівського Тижня Моди осінь/зима 2012.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!