На Львівщині цього року нарахували 283 мільйонерів

2785 0
Вони сплатять 70 мільйонів гривень податку.
Фото: lviv1256.com

Фото: lviv1256.com

Цього року 283 людини із Львівщини задекларували більш, ніж мільйонні суми доходів. За цими деклараціями вони сплатять 70 млн грн. податку на доходи фізичних осіб та 9 млн грн. військового збору. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДПС у Львівській області.

Загалом мешканці області подали понад 14 тисяч декларацій про доходи, у яких задекларували 3,6 млрд грн., отриманих у 2019 році. Третина з них – це декларування доходів, інша частина – декларації щодо отримання податкової знижки.

Читайте також: Уряд планує підвищити в Україні низку податків й акцизів

За податковою знижкою на Львівщині подали майже 9 тисяч декларацій на 23 млн грн. до повернення. Податкова знижка для громадян – це фактично повернення частини сплаченого ними податку на доходи фізичних осіб.

Платник податку має право на податкову знижку, якщо він, до прикладу, сплачував проценти за користування іпотечним житловим кредитом, платив за навчання вітчизняним закладам освіти, у тому числі дошкільної освіти, мав витрати на сплату страхових платежів (страхових внесків, страхових премій) та пенсійних внесків.

Всього до сплати цього року задекларовано 120 млн грн. ПДФО та 18 млн грн. військового збору.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!