На Львівщині без світла залишаються 718 населених пунктів

1043 0
Перебоїв з постачанням тепла немає.
Умовне фото

Умовне фото

Станом на 27 листопада на Львівщині одночасно користуватися електроенергією та водою можуть 50% споживачів. Без електроенергії залишаються 718 населених пунктів області, 314 – без живлення частково. Перебоїв з постачанням тепла немає.

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький у Телеграмі

Він зазначив, що зараз є можливість подавати світло, воду та тепло у кожну домівку Львівщини, але в енергосистемі України не вистачає потужності для цього. 

Читайте також: Де у Львові можна погрітися. Адреси

Сирени. Повітряних тривог в області не було. 

Переселенці. Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибула ще 61 людина. Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 528 осіб.

Виїзд українців за кордон. На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 20 тисяч 229 людей. На в‘їзд – 18 тисяч 602, з них українців – 17 тисяч 719.

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала 1367 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів. 

Антоніна Костик

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!