Завтра на Львівщині стартує фестиваль середньовічної культури. Повна програма

3490 0
У п’ятницю на Сколівщині стартує Фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань!». Цього року ідеєю фестивалю є події XIII століття, мета яких була об'єднати Європу в бою проти монголів. Tvoemisto.tv пропонує дізнатися програму заходу.
фото: tustan.ua

фото: tustan.ua

Гостям фестивалю «Ту Стань!» пропонують зануритися в середньовічний побут, навчитися середньовічним танцям, подивитись на лицарські бої, змагання на конях, штурм фортеці та багато іншого. Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Читайте також: Літо у Львові: щоденна афіша культурних подій

Фестивальні майданчики розмістяться на території заповідника «Тустань» біля скель. Тут у ІX - XІІI століттях стояла дерев’яна фортеця – унікальна архітектурна споруда. Організатори  фестивалю мають на меті привернути увагу до цієї культурної спадщини, адже подібних аналогів поєднання скелі та фортеці не існує. Уявити велич Тустанської фортеці в цьому році допоможе водяна стіна, на яку проектуватимуть 3D зображення середньовічного укріплення.

Окрім того, під час фестивалю відбудеться відкриття інтерактивної скульптурної групи «Щит Європи». Відвідувачі самостійно зможуть «оживляти» скульптуру, приводячи її в рух.

Завершиться фестиваль лазерним шоу та вечірнім концертом.

День 1

День 2

День 3

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!