На Львівщині – 21 смерть від ускладнень внаслідок Covid-19

3719 0
Помер 85-річний мешканець Давидова, якого із пневмонією госпіталізували у реанімацію винниківського госпіталю.

На Львівщині помер 21 пацієнт із підтвердженою коронавірусною інфекцією. 85-річний чоловік із Давидова лікувався удома. Коли стан погіршився, його госпіталізували із пневмонією у реанімацію Львівського обласного госпіталю ветеранів війни імені Юрія Липи. У чоловіка були супутні захворювання – дихальна недостатність, серцева недостатність та кардіосклероз. Він помер 10 травня.

Читайте також: Коронавірусну хворобу на Львівщині підтвердили уже майже у 800 людей

Зазначимо, що у стаціонарах області лікують 268 хворих. 153 – у Львівській обласній інфекційній лікарні, 40 – в Центрі легеневого здоров’я, 39 – у 8 міській клінічній лікарні, 36 – у госпіталі ветеранів війни та репресованих.

20 людей перебувають на лікуванні у відділенні реанімації. Семеро пацієнтів підключені до апаратів ШВЛ.

За добу коронавірус підтвердили у 45 мешканців Львівщини. У 28 мешканців Львова, у шістьох із Пустомитівського району (с. Ямпіль – 1, м. Пустомити – 1, с. Солонка – 2, с. Оброшине – 2), у восьми хворих із Жовківського району (с. Магерів – 1, с. Добросин – 1, с. Зашків – 1, с. Смереків – 2, смт. Дубляни – 1). І по одному випадку зафіксували у Яворівському, Дрогобицькому районах, у Трускавці та Стрию.

Читайте також: Кількість випадків коронавірусу в Україні за добу знизилася

За увесь час Covid-19 на Львівщині підтвердили у 798 осіб. Одужали від коронавірусної інфекції 157 людей. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!