На Львівщині була загроза ракетного удару з білорусі. Головне за добу

1431 0
Коротко про те, як минула доба у Львівській області.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Повітряна тривога. Учора, 16 серпня, сирена на Львівщині один раз сповіщала про загрозу ракетного удару. О 14.05 виникла загроза з території білорусі. Небезека не справдилася, у області все спокійно. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: Львів готовий до опалювального сезону на 99%, – Садовий

Евакуація. Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 315 осіб. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини відправили 747 людей.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області виїхали 20 тисяч 332 особи. Натомість повернулися – 17 тисяч 923 українці.

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала 1439 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Підтримка господарств. 0,7 млн грн з обласного бюджету скерували на підтримку 17 сільгосптоваровиробників у межах Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства області. Детальніше про напрями Програми тут.


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!