На Львівщині була загроза ракетного удару з акваторії Каспійського моря

3008 0
Коротко про головні події минулої доби на Львівщині.
Фото: Твоє місто/Іван Станііславський

Фото: Твоє місто/Іван Станііславський

Сирени. Учора, 7 вересня, о 19:29 год. один раз лунала повітряна тривога. Була загроза ракетного удару з акваторії Каспійського моря. На Львівщині все спокійно, небезпека не справдилась. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: Мешканців Львівщини попереджатимуть про можливі загрози за допомогою sms

Евакуація. Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 149 осіб.

Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини вирушили 655 людей.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області виїхали 18 тисяч 148 осіб. Натомість повернулися – 19 тисяч 75 людей. З них 17 тисяч 949 – українці.

Підозрілі звернення. Поліція Львівщини опрацювала 1326 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Нагадаємо, що у пункті пропуску «Рава-Руська – Хребенне», що на Львівщині, планували збудувати піший перехід. Проведення робіт анонсували на цей рік, щоб встигнути до проведення «Євробачення-2023». Однак зараз жодної модернізації пунктів пропуску на кордоні з Польщею, в тому числі піший перехід у Раві-Руській, проводити до кінця поточного року не будуть.

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!