На Львівщині була загроза удару ракетним комплексом «Кинджал»

6585 0
Коротко про події з життя Львівщини.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Ракетна небезпека. Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 10 березня о 09:13. Була загроза удару ракетним комплексом «Кинджал» з білорусі. Небезпека не справдилась. На Львівщині спокійно. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Прихисток переселенців. Евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій на Львівщину приїхала ще 71 людина, автобусами – 20 ВПО. До Перемишля з Львівської області потягами вирушили 1199 осіб.

Економіка. Підприємці-експортери Львівської області можуть потрапити до каталогу «Експортний потенціал Львівщини». Це промоційне двомовне видання, яке допомагає розширити географію бізнесу, знайти клієнтів та замовників, укласти нові експортні контракти. Подати анкету можна за посиланням.

Читайте також: Поблизу Львова сталася ДТП. Рух трасою Київ-Чоп перекрито

Безпека. У селі Гійче Львівського району запрацював пожежно-рятувальний підрозділ місцевої пожежної охорони. У нього входить 5 осіб, функціонуватиме – цілодобово. Створили підрозділ з ініціативи Рава-Руської міської ради за підтримки USAID «Говерла», яке надало обладнання та спецодяг для рятувальників. Пожежний автомобіль передали норвезькі партнери.

Підтримка ЗСУ. 1000 флісок виготовила та передала воїнам Стрийська швейна фабрика з ініціативи та за підтримки шведського волонтера Йонаса фон Матерна. Кошти для цього волонтер збирав по всьому світу. Одяг пошили за зразком шведської армії.

_______________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!