На Львівщині через негоду без світла залишилися 18 населених пунктів

1336 0
Загалом знеструмлено 7 населених пунктів повністю та 11 частково у різних районах Львівської області.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Станом на сьогодні, 28 липня, через ускладнення погодних умов – пориви вітру, дощ, грозу – на Львівщині без електропостачання залишилися 18 населених пунктів, повідомляє ДСНС України.

Крім Львівської області наслідки негоди відчули також Київська, Житомирська, Волинська та Чернігівська області. Загалом, за даними рятувальників, внаслідок ускладнення погодних умов, через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 65 населених пунктів по цілій Україні.

Як уточнили Тvoemisto.tv у «Львівобленерго», станом на 8 годину ранку відключення через негоду є у північний частині Львівської області.

«Загалом знеструмлено 7 населених пунктів повністю та 11 частково у різних районах: Золочівська, Бродівська, Жовківська, Червоноградсько-Сокальська, Кам'янка-Бузька та Радехівська частини», – зазначили у пресслужбі.

Відомо, що наслідки негоди ліквідовує 16 аварійних бригад, 52 працівники «Львівобленерго». Загалом задіяли 24 одиниці техніки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!