Політична реклама

На Львівщині через негоду обмежили рух на двох дорогах

1071 0
На Львівщині через негоду діють обмеження для руху автомбілів на двох ділянках доріг. Це дороги М-06 «Київ – Чоп» та Р-39 «Броди – Тернопіль».

Наразі на ділянці дороги  ДАІ, МНС та дорожні служби роблять все, аби як найскоріше відновити рух транспорту. ДАІ переконливо просить водіїв утриматись від поїздок у цьому напрямку, - пише "Експрес".

Особовий склад ДАІ, МНС та дорожні служби працюють в посиленому режимі.

Державтоінспекція України звертається до водіїв з проханням без нагальної потреби утриматися від поїздок на власному транспорті, уважно слідкувати за повідомленнями засобів масової інформації, через які ДАІ інформує учасників дорожнього руху про стан проїзду доріг.

Працівники Державтоінспекції готові надати термінову допомогу учасникам дорожнього руху, які потрапили в скрутну ситуацію через несприятливі погодні умови. Гарячі лінії ДАІ та телефони, за якими можна відіслати смс-повідомлення працюють у цілодобовому режимі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!