На Львівщині через нерозчищені дороги «швидкі» застряють у заметах

1237 0
На Самбірщині швидка заятрягла на території геріатричного пансіонату, а в Дрогобицькому районі не могла під'їхати до місця виклику.
фото: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

фото: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Впродовж вчорашньої доби рятувальники двічі виїздили на підмогу працівникам «швидкої». Автомобілі медиків застрягали через снігові замети й ожеледицю через нерозчищену дорогу, не могли доїхати до хворих. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Читайте також: На Львівщині маршрутка в'їхала у причеп, травмувались семеро людей

У п’ятницю, 10 грудня, до рятувальників Львівщини надійшло повідомлення, що у Бориславі Дрогобицького району потрібна допомога працівникам швидкої медичної допомоги в транспортуванні хворої до автомобіля. Через нерозчищену дорогу «швидка» не могла доїхати до пацієнтки. Її у медичному гамаку перенесли до «швидкої».

Також виникли проблеми у Рудках, що в Самбірському районі. Там автомобіль «швидкої» застряг на території будинку пристарілих. В автомобілі була пацієнтка.

«Медики приїхали на виклик по госпіталізації хворої до лікувального закладу, проте застрягли. Рятувальники за допомогою буксирувального тросу автомобіль «швидкої» медичної допомоги відбуксирували на очищену частину дороги», – кажуть рятувальники.

Нагадаємо, що синоптики попереджають про ускладнення погодних умов у ці вихідні. На неділю прогнозують снігопади і хуртовини, попереджають про помаранчевий рівень небезпечності. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!