На Львівщині через укус змії в лікарню потрапили 13-річний хлопчик і двоє жінок

2437 0
Потерпілі перебувають у реанімації у стані середньої важкості.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

На Львівщині ще троє людей постраждали від укусів змій і потрапили до реанімації. Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Так, о 18.00 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру поступив 13-річний хлопчик, житель міста Стрий. Зараз він у стані середньої важкості, але стабільний.

Читайте також: На Львівщині троє людей потрапили до лікарні через укус змії

Також в реанімаційне відділення Бориславської центральної лікарні поступила жінка 1997 року народження, жителька села Опака, що у Дрогобицькому районі. Потерпіла також у стані середньої важкості, але стан стабільний.

Крім того, цього ж дня в реанімаційне відділення Бориславської центральної міської лікарні поступила жінка 2001 року народження, жителька села Перепростиня, що у Дрогобицькому районі. Стан потерпілої – середньої важкості, стабільний.

Нагадаємо, що минулої доби на Львівщині також троє людей потрапили до лікарні через укуси змій. Зокрема, дівчина 2006 року народження, чоловік 1995 року народження та дитина 2012 року народження. Мешканців області закликають бути обережними та уважними, відправляючись у ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!