На Львівщині через жахливу пожежу загинуло немовля

1626 0
На момент виникнення пожежі в будинку знаходилося троє дітей.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

У Жовківському районі внаслідок пожежі у будинку загинуло немовля. Пожежа сталася сьогодні, 11 вересня, о 06:56 у с. Звертів у цегляному житловому будинку. Про це повідомили у ДСНС Львівщини.

На момент загорання в будинку знаходилось троє дітей. Батьки винесли дітей з палаючої будівлі на свіже повітря. Двоє дітей не постраждали, а от хлопчик 2019 року народження отримав опіки по дорозі до лікарні помер.

Пожежу ліквідували о 07:57 год. До гасіння залучичи 9 надзвичайників та 3 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини подій встановлюють правоохоронні органи.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає батьків не залишати дітей вдома без нагляду дорослих. Якщо дитину таки доводиться залишити вдома саму, то треба переконатися, що всі наявні у помешканні електроприлади знаходяться у справному стані, а сірники сховані у недоступному місці. А також обов’язково розказати дітям, що у разі виникнення пожежі необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером «101».

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!