На Львівщині чоловік потрапив до лікарні через укус змії

2397 0
За даними медиків, стан потерпілого середньої важкості.
Фото: bukovyna.tv

Фото: bukovyna.tv

На Львівщині 55-річний мешканець Кам’янки-Бузької потрапив до лікарні через укус змії. Про це повідомляють на сторінці Головного управління ДСНС України у Львівській області у Фейсбук.  

22 вересня, о 22:14 рятувальники отримали повідомлення про те, що в приймальне відділення Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні потрапив місцевий житель, 1964 року народження, з діагнозом «укус змії лівої кисті». За даними медиків, стан потерпілого середньої важкості. Його направили до Львівської обласної клінічної лікарні для госпіталізації.

Читайте також: Галицькі гади. Які змії водяться у нас та що робити при зустрічі з ними

Додамо, що це не перший випадок укусу змії. У липні цього року зафіксували ще два випадки, серед яких постраждала дитина. Також, як розповідав у інтерв’ю Tvoemisto.tv голова Львівського відділення Українського герпетологічного товариства Тарас Гринчишин, докладної й вичерпної статистики укусів людей гадюкою наразі бракує, оскільки чимало людей обходяться самолікуванням. Офіційно такі випадки не реєструють. Але в області йдеться приблизно про кілька сотень випадків на рік.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!