На Львівщині чоловік вибив вікна у лікарні та побив пацієнтів

16030 0
За попередньою інформацією постраждали 8 – 10 пацієнтів терапевтичного відділення лікарні у Комарному.
фото надали для медіа-хабу "твоє місто"

фото надали для медіа-хабу "твоє місто"

Уранці сьогодні, 16 листопада, у терапевтичне відділення Комарнівської міської лікарні, що на вулиці Самбірській, 26, увірвався чоловік. Він виламав двері, розбив вікна, а також побив пацієнтів. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив голова Комарнівської ТГ Ігор Черевичник.

«Він прийшов до лікарні, бо тут лежить його мама – хвора жінка, яка не може ходити. Вибив двері в лікарню, потрапив в середину, трощив палати, побив пацієнтів, лежачих немічних людей», – каже він.

Голова територіальної громади каже, що медики поки що з’ясовують ступінь і важкість тілесних ушкоджень, але за попередньою інформацією від рук нападника постраждали 8-10 пацієнтів.

«Бив фактично всіх пацієнтів, маму свою і жінку, яка з нею в одній палаті лежала. Її зараз оглядають хірурги. Використовував підручні засоби – стільці, цеглу – все, що під руку попадало. Медиків серед постраждалих немає, але психологічно складно: вони бояться виходити на роботу», – додає Ігор Черевичник.

Він також каже, що охорони в лікарні немає, не було і грат на вікнах. Тепер намагатимуться посилити безпеку. Поліція, каже Ігор Черевичник, на виклик їхала приблизно 40 хвилин. Нападника затримали.

Речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська у коментарі Tvoemisto.tv повідомила, що затриманого чоловіка, який увірвався у лікарню в Комарному, доправили у Львівську обласна клінічну психіатричну лікарню.

«У лікарню в Комарному зайшов неадекватний чоловік, пошкодив майно. Його затримали – це мешканець одного з сіл Львівського району, 1991 року народження. Його доправили у Львівський спеціалізований медичний заклад. На цей момент у поліції немає жодних звернень громадян щодо тілесних ушкоджень по цьому інциденту», – зазначила вона.

Правоохоронці з'ясовують обставини події.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!