На Львівщині чоловік видав себе за багатодітного батька, щоб перетнути кордон

1832 0
Чоловік придбав підроблені документи за 120 тисяч гривень.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У пункті пропуску «Шегині» прикордонники Львівського загону викрили чоловіка, який видавав себе за багатодітного батька. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Читайте також: Двоє навіть поплили через річку. Як на кордоні ловлять ухилянтів та що на них чекає

Щоб перетнути кордон, в умовах воєнного стану, 30-річний українець пред’явив свідоцтва про народження трьох дітей. Під час перевіркиприкордонники встановили, що нотаріально завірені копії свідоцтв про народження двох півторарічних дітей містять ознаки підробки. Чоловік зізнався, що придбав ці документи через Телеграм за 120 тисяч гривень.

За фактом використання підробленого документа прикордонники поінформували співробітників поліції. 

Нагадаємо, про кількість затриманих на державному кордоні, способи незаконного перетину та хабарі розповів Tvoemisto.tv пресофіцер Західного регіонального управління Держприкордонслужби, яка охоплює Львівську, Закарпатську, Чернівецьку і Волинську області, підполковник Роман Павленко.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!