На Львівщині чиновники організували схему оренди приміщень на стратегічному підприємстві

1664 0
Підозрювані нібито за чималі гроші віддавали приміщення будь-кому.
Фото: Управління СБУ у Львівській області

Фото: Управління СБУ у Львівській області

На Львівщині спецслужба викрила корупційну схему, яку організували посадовці одного з підприємств агентства резерву. Як повідомили у пресслужбі СБУ у Львівській області, керівники за хабар незаконно передавали в користування складські та виробничі приміщення, в яких зберігалися запаси зерна Держрезерву.

Попри те, що підприємство є стратегічним державним об’єктом, де був ризик організації можливих диверсій, його посадовці нібито за чималі гроші віддавали в оренду приміщення будь-кому, відтак, могли незаконно збагачуватись у воєнний час.

Читайте також: Двом мешканцям на Львівщині оголосили підозру у викраденні 100 бронеплит і бронежилетів

Правоохоронці затримали керівника та його заступника під час отримання хабара за оренду держмайна. Обом фігурантам справи оголосили про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, що двом мешканцям на Львівщині оголосили підозру у викраденні 73 бронеплити і 30 бронежилетів (плитоносок). Унаслідок цього вони завдали матеріальної шкоди на загальну суму близько 450 тисяч гривень

Фото управління СБУ у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!