На Львівщині діятиме цілодобовий графік відключення світла

7668 0
Час відсутності електроенергії складатиме 4 години, однак відключення відбуватимуться двічі на добу для кожної групи.
Фото: Gettyphoto

Фото: Gettyphoto

Від завтра, 17 листопада, на Львівщині запроваджують оновлений графік погодинних вимкнень світла, який діятиме цілодобово.

Джерело: пресслужба ПрАТ «Львівобленерго» 

«У зв’язку з критичною ситуацією в енергосистемі України внаслідок ракетних обстрілів, графік погодинних вимкнень на Львівщині діятиме цілодобово з 17 листопада», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Чому зникає зв'язок та інтернет, коли немає світла. Пояснення

НЕК «Укренерго» запроваджує обмеження не лише у проміжку з 07:00 до 22:00, а впродовж усієї доби. Час відсутності електроенергії складатиме 4 години, однак відключення відбуватимуться двічі на добу для кожної групи.

Зазначимо, попередній графік діятиме до 23:59 години 16 листопада. Оновлений цілодобовий графік погодинних вимкнень – з 00:00 год. 17 листопада. Оновлений графік відключень доступний на сайті ПрАТ «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла».

Нагадаємо, 15 листопада під час масованої атаки по Україні у Львівську область прилетіло понад 10 ворожих ракет. Більшість з них збили сили ППО, однак кілька ракет влучили в обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури. Щоб повністю відновити роботу енергооб’єктів у Львівській області до довоєнних показників, треба 8-12 місяців. Зараз область заживлена на 95%, але мешканців закликають дуже ощадливо споживати електроенергію, адже живлення відбувається за тимчасовою схемою. Зараз одночасно користуватися електроенергією можуть лише 30% абонентів області. Усі профільні служби працюють над тим, щоб ця цифра зросла.

 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!