На Львівщині для проїзду відкрили найдовший міст у Західній Україні

2447 0
В аварійному стані міст перебував упродовж 14 років.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У селі Крушельниці, що на Стрийщині, після ремонту відкрили для проїзду один із найдовших мостів на заході України. В аварійному стані міст, протяжністю 852 метри, перебував упродовж 14 років, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: На Львівщині відремонтували міст, якому понад п'ятдесят років

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, міст – один з найдовших у на заході України. Попередній зруйнували повені у 2008 році. Відтоді він перебував в аварійному стані, а люди пересувались по тимчасовому. Ремонт тривав упродовж двох років.

Читайте також: На Львівщині відновлюють 36-метровий міст через Дністер

На мості уже демонтували старі конструкції, влаштували під’їзні шляхи до мостового переходу, змонтували верхні регеля несучих опор та 35 балок. Крім того, провели в’язку арматури, це повністю ручна і складна робота, гідроізоляцію, облаштували захисне бетонне покриття, заасфальтували, встановили баки очистки рідини, бар’єрне огородження та дорожні знаки та освітлення.

Ремонт виконувала підрядна організація «Онур». Вартість капітального ремонту становить 65,5 млн гривень.

Нагадаємо, 3 травня у селі Гайок Кам'янка-Бузького району на Львівщині провалився міст через річку Західний Буг. Йдеться про трасу Львів – Радехів – Луцьк. Йдеться про трасу Львів – Радехів – Луцьк. Через обвал споруди заблокована траса на дорозі Львів – Луцьк. Щоб розвантажити автошляхи та зменшити затори, які утворилися через обвал автомобільного мосту, Львівська залізниця запустила експрес-потяг Львів – Чернівці до Луцька.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!