На Львівщині добровольцям тероборони скасували перепустки під час комендантської години

8608 0
При собі достатньо мати посвідчення добровольця територіальної оборони.

Членам добровольчих формувань територіальних громад на Львівщині дозволили перебувати на вулицях та в інших громадських місцях під час комендантської години без виданих перепусток. Відповідний наказ підписав голова Львівської ОВА Максим Козицький. Про це повідомили у пресслужбі ОВА. 

Зазначається, що рішення прийняли для забезпечення виконання завдань добровольчими формуваннями територіальної оборони Львівщини, відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву». Відтак, законність перебування на вулицях та в інших громадських місцях під час комендантської години підтверджується посвідченням добровольця територіальної оборони за формою затвердженою Міноборони.

Читайте також: Львів'янин пропонував патрульним хабаря для пересування містом у комендантську годину

Нагадаємо, що комендантська година на Львівщині триває з 23:00 до 05:00 год.

У цей час мешканцям заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи. Варто залишатися вдома, а якщо пролунають сирени – спуститися в укриття.

Нагадаємо, бійців львівської 103 бригади територіальної оборони нагородили відзнаками від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Нагороди отримали бойовий медик одного з батальйонів бригади, а також бійці, які відзначилися на полі бою. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!