На Львівщині двічі за добу була загроза ракетних ударів з акваторії Чорного моря

1550 0
Коротко про головне за минулу добу.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Повітряна тривога. О 19:20 5 липня та о 03:05 6 липня сирени сповіщали про повітряну тривогу. В обох випадках була загроза ракетного удару з акваторії Чорного моря, яка не справдилась. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Двома евакуаційними потягами у Львів прибула 131 особа. Чотирма потягами у Перемишль відправили 822 людини.

Читайте також: Позивний «Відьмак». Як семінарист з Львівщини знищує окупантів

Перетин кордону. Кордон на виїзд за добу на переходах Львівської області перетнули 17667 осіб. З України через західний кордон виїхали 36 тисяч людей. Натомість повернулися 34 тисячі громадян України.

Диверсії та підозрілі об’єкти. Поліція області опрацювала 1610 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Окрім цього, суд на Львівщині позбавив волі на три роки чоловіка, який відкрито підтримував збройну агресію росії проти України. У забороненій соцмережі він вихваляв злочинні дії армії рф, поширював антиукраїнські дописи та підтримував так звану «військову спецоперацію».

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!