На Львівщині дитина, граючись із зброєю, вистрілила в 14-річного брата

24665 0
Куля потрапила прямо у шию.
фото: охматдит

фото: охматдит

У Львівську обласну дитячу клінічну лікарню ОХМАТДИТ із вогнепальним пораненням потрапив 14-річний хлопець, мешканець одного з районів Львівської області, в якого випадково вистрілив зі зброї брат. Дитина знаходиться на лікуванні, стан у нього стабільний. Про це Тvoemisto.tv повідомили у лікарні ОХМАТДИТ.

Читайте також: Львівські лікарі витягли з ока 3-річної дитини десятисантиметровий гельмінт

Дитина, яка випадково поцілила в брата, не знала, що зброя заряджена.

«Унаслідок легковажного ставлення дорослих до зброї вдома один із синів, граючись батьковою зброєю, здійснив вогнепальне поранення 14-річній дитині. Куля потрапила у шию. На щастя, обійшлося ураженням м’яких тканин, кулю успішно вилучили», – кажуть у лікарні.

Зараз стан 14-річного хлопця, якому куля потрапила у шию, стабільний.

У лікарні наголосили, аби батьки, особливо в яких є вдома зброя, були відповідальними і не залишали її вдома, тим більше зарядженою і в  доступному для дітей місці.

Нагадаємо, у лютому гелікоптером доправили із Жидачівської лікарні 16-річного пацієнта. У хлопця була тупа травма живота, розрив тонкого кишківника, перитоніт (запалення очеревини, яке часто виникає як ускладнення при травм)і живота і колота рана грудної клітки.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!