На Львівщині голів РДА шукатимуть через онлайн-проєкт

2160 1
Майданчик, де можна податись на вакансію або запропонувати свою ідею, назвали Lift.
ілюстративне фото: templatemonster.com

ілюстративне фото: templatemonster.com

В Україні стартував соціальний проєкт Lift, де українці можуть подаватись на посади в органах держвлади або пропонувати свої ідеї та продукти. У Львівській ОДА зазначають, що одним з ініціаторів проєкту став Маркіян Мальський.

«Найкращі HR-и шукатимуть відповідальних керівників, які розвиватимуть курс чесності та відкритості: а саме голів РДА Львівської області», – кажуть в ЛОДА.

Читайте також: Своя «швидка» і школа мистецтв на виїзді. Як живуть Славська і Ходорівська ОТГ

Зараз на сайті шукають одного майбутнього голову РДА у Львівській області. У вимогах до вакансії зазначено, що вона підходить професіоналам, сильним управлінцям і тим, хто готовий змінювати хід історії. Щодо компетенції кандидатів, то однією з вимог є базове знання законодавства, а також – відсутність страху перед телекамерами та запитаннями журналістів.

Щоб зголоситись на ту чи ту посаду, потрібно заповнити заявку на сайті. Втім, там не вказано, в якому районі Львівщини відкрита вакансія. Після подачі заявки, її можна відстежувати за допомогою трекера і присвоєного кандидату номера.

Додамо, в інших областях через Lift шукають і заступників голови ОДА. Усього на сайті майже дві тисячі вакансій та понад 4 тисячі резюме.


Читайте також:
16 Серпня, 2019 12:13
666 ... "..змінювати хід історії.." ... в Одесі про таких "зміни" давно вже існує анекдот --- ".. колись ми жили добре .. потім влада помінялась і нам пообіцяли , що ми будемо жити краще .. наступна влада сказала -пообіцяла , що наще життя ще покращиться ... але ми хотіли б - не були б проти жити , як колись жили --добре . " ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!