На Львівщині голову Буської райдержадміністрації затримали на хабарі

1908 0
Голова РДА мав допомогти змінити цільове призначення земельної ділянки під будівництво автозаправної станції та комплексу придорожнього сервісу
фото: лода

фото: лода

Голову Буської районної державної адміністрації на Львівщині затримали на хабарі. Службовець вимагав хабар у вигляді талонів на дизпаливо масою 1 тонна загальною вартістю понад 21 тис грн. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Натомість голова РДА мав допомогти змінити цільове призначення земельної ділянки під будівництво автозаправної станції та комплексу придорожнього сервісу. Гроші вилучили.

Наразі готують повідомлення про підозру та вирішують питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Крім цього, встановлюють причетність інших осіб до вчинення кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

Санкція ч.3 ст.368 КК передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Додамо, що від грудня 2019 року головою Буської райдеражмністрації є Олег Коваль.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!