На Львівщині хочуть відкрити завод, де виготовлятимуть будівельні суміші

5972 0
У середу, 12-го квітня, відбулось підписання протоколу про наміри між Львівською обласною державною адміністрацією та компанією Фіксіт ТМ Холдинг щодо будівництва заводу сухих будівельних сумішей у Львівській області.
фото ілюстративне: power.louisberger.com

фото ілюстративне: power.louisberger.com

Як зазначив регіональний менеджер з питань Східної Європи компанії Міхаель Краус – Львівщина інвестиційно привабливий регіон, тому новий завод вирішили споруджувати саме тут. Ділянку представники компанії обиратимуть з декількох запропонованих в різних районах області, інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці

«Ми хочемо із нашого боку запропонувати Львівському регіону  можливості для росту і розвитку. Якщо нам усе вдасться як ми запланували, то за 15 місяців ми плануємо відкрити підприємство, щонайпізніше влітку наступного року ми плануємо запустити повний цикл виробництва» – додав Міхаель Краус.

Заплановано, що працюватиме завод у 4 зміни і працевлаштують тут 60-70 працівників. А до цього їх навчатимуть на інших заводах компанії за кордоном, зокрема в Австрії та Швейцарії.

«Для нас важливо, що великий європейський виробник, який працює в 19 країнах світу і має більше 60-ти підприємств вирішив будувати новий завод саме на території Львівщини» – зазначив голова Львівської ЛОДА Олег Синютка під час підписання протоколу про намір будівництва заводу.

Читайте також: На Львівщині відкрили завод, який вироблятиме продукцію для IKEA

Довідка. KREISEL UA – це молода компанія, яка стрімко розвивається, входить до великого міжнародного будівельного холдингу FIXIT TROСKENMÖRTEL Holding AG. На початку 2004 року було відкрите торгове представництво компанії KREISEL в Україні. За 4 роки компанія виросла до великого виробничого підприємства зі штатом співробітників більше 100 осіб.

Сьогодні KREISEL займає одну з лідируючих позицій на українському ринку сухих будівельних сумішей. Активний розвиток компанії, широка торгівельна мережа та активні маркетингові дії дозволили вже в 2008 році відкрити перший завод в Україні, який розташований в м. Фастів Київської області. Надалі у планах відкриття виробничих потужностей в Східному, Західному і Південному регіонах України. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!