На Львівщині хочуть збудувати німецький завод автопромисловості

7334 0
Німецька компанія «Леоні» планує нарощувати свої виробничі потужності та розглядає можливість відкриття ще одного підприємства на Львівщині. Ймовірно новий завод запрацює у Радехівському районі Львівщини, – інформують у прес-службі ЛОДА.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

На даний час представники компанії, яка спеціалізується на виробництві кабельних систем для автомобільної промисловості, шукають відповідну земельну ділянку для будівництва. «Завод «Леоні» у Стрию уже не може збільшувати обсяги виробництва через брак кадрів, – зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. – Відповідно постало питання будівництва ще одного підприємства. Одна із головних вимог: це достатня кількість кваліфікованих працівників, які б мали змогу доїжджати на роботу. Ділянка у Радехівському районі розміщена у такому  місці, куди можна добиратися з Червонограда, Кам’янка-Бузького та Сокальського районів».

Читайте також: Китайці панують на Львівщині збудувати теплову електростанцію

Загалом планується, що на виробництві працюватиме від 2,5 до 5 тисяч осіб. До речі, можливість відкриття у Золочівському районі ще одного підприємства розглядає й ТзОВ «Електроконтакт». А також бельгійська компанія, яка спеціалізується на виробництві меблів, планує перенести до України своє виробництво. На разі, бельгійці шукають ділянку, де можна збудувати завод територією  у 15 тис кв м.

Нагадаємо, нещодавно данські спеціалісти повідомили, що готові співпрацювати з Львівщиною у галузі відновлювальної енергії. Про таку співпрацю йшлося під час візиту до Львова президента данської бізнес-асоціації Ларса Вестб’єрга.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!