На Львівщині європейська компанія побудує ще один завод

4194 0
Представники компанії Nexans оголосили про свої наміри відкрити у місті Броди новий виробничий підрозділ.
Фото: renews.biz

Фото: renews.biz

Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Будівництво розпочнуть уже весною 2016 року. Через рік, орієнтовно у першому кварталі 2017 року, підприємство розпочне роботу. Завод спеціалізуватиметься на виробництві електричних кабельних мереж для провідних світових автовиробників.

Загалом компанія Nexans інвестує у будівництво заводу понад 120 мільйонів гривень. Передбачається, що на підприємстві працюватиме 2 тисячі людей. Середня зарплата працівників заводу становитиме 5-6 тисяч гривень.

Довідка:

Nexans – французьська компанія виробник кабельно-провідникової продукції. На сьогодні Nexans  є другим у світі виробником кабелів. Виробничі потужності розташовані у 40 країнах світу, у складі компанії працює близько 27 000 співробітників. Загальні продажі сягають 6 мільярдів євро на рік.

Нагадаємо, що ТзОВ "Електроконтакт Україна", яке є дочірнім підприємством компанії Nexans, уже має свої підприємства на Львівщині. На сьогодні на підприємстві  створено понад 300 робочих місць у Перемишлянах та 800 робочих місць у Золочеві. Середня заробітна плата  складає понад 5 тисяч гривень. Підприємство створене німецьким підприємством ТзОВ "Електроконтакт" в березні 2008 року. ТзОВ "Електроконтакт Україна" є виробником продукції для концернів BMW, General Motors.

Опублікував Ігор Саджениця

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!