На Львівщині іноземець на вантажівці наїхав на 11-річного хлопчика і втік

2842 0
Дитина отримала важкі травми і перебуває у реанімації.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

На Львівщині у місті Великі Мости водій вантажівки «Вольво» скоїв наїзд на 11-річного хлопчика і втік з місця події. Поліція розшукала його у Волинській області, неподалік від кордону. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Читайте також: Батько 12-річної дівчинки, яка загинула у ДТП, помер після двох тижнів у реанімації

ДТП трапилася 1 грудня, близько 21.00, на вул. Львівській у Великих Мостах, коли водій вантажівки наїхав на хлопчика, який переходив дорогу через пішохід. Внаслідок пригоди дитина отримала важкі травми і зараз медики борються за його життя.

Поліції вдалося встановити, що наїзд скоїв 26-річний іноземець, водій вантажівки «Вольво». Його вантажівку виявили сьогодні у м. Володимир-Волинський.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Додамо, що зараз триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!