На Львівщині керівницю відділення банку підозрюють у привласненні 30 тисяч доларів

1169 0
Начальниця вигадала схему маніпуляцій, як привласнити собі кошти.
Фото: iPress.ua

Фото: iPress.ua

На Львівщині поліцейські повідомили керівниці відділення банку про підозру у привласненні коштів клієнтів у сумі майже 30 тисяч доларів США.

Правоохоронці встановили, що у 2018 році начальниця відділення одного з банків, 37-річна жителька Дрогобича, заволоділа коштами.

Читайте також: Обкрадають на ходу. Львів'ян попереджають про випадки крадіжок у центрі міста

«Зловмисниця, використовуючи підроблені фінансово-бухгалтерські документи та депозитні договори, розміщувала грошові кошти клієнта банку на карткові рахунки, які відкривала без його відома, після чого шляхом складних маніпуляцій переказувала ці кошти на карткові рахунки та знімала готівку, яку в подальшому привласнювала», – йдеться у повідомленні.

Жінці загрожує позбавлення волі від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю три роки, з конфіскацією майна.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!