На Львівщині компанія з російським корінням планує збудувати завод

8198 0
ТОВ «АЕРОК» зареєстроване у місті Обухів Киїівської області. Фірма спеціалізується на виготовленні виробів з бетону для будівництва.
фото: aeroc.ua

фото: aeroc.ua

У Стрию на Львівщині планують збудувати завод на 150 робочих місць. Відповідний меморандум про співпрацю з генеральним директором ТОВ «АЕРОК» Дмитром Рудченком підписав міський голова Стрия Олег Канівець.

«Компанія на ринку України з 2007 року і є найбільшим виробником якісного та екологічного автоклавного газобетону. Два підприємства «АЕРОК» вже  працюють у Київській області, третій планують через півтора року запустити у Стрию із сучасними автоматизованими потужностями. Цикл виробництва є повністю замкнутим і не становить небезпеки для довкілля», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кому належать львівські банки та чи є там російський бізнес

Нове підприємство зареєструють у Стрию за адресою: вул. Промислова, 4. Також вже розпочинають пошук працівників для нового заводу.

«Компанія має чудову репутацію і завжди успішно співпрацює з місцевими органами місцевого самоврядування», – додають у Стрийській міськраді.

Водночас, за даними YouControl, ТОВ «АЕРОК» зареєстроване у місті Обухів Київської області. Фірма спеціалізується на виготовленні виробів з бетону для будівництва. Кінцевим бенефіціарним власником тут є російська компанія «ГРУППА ЛСР» із місцем реєстрації у Санкт-Петербурзі. Генеральний директор «ГРУППА ЛСР» – російський мільярдер Андрій Молчанов.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!