На Львівщині коронавірус підозрюють у 91 мешканця

3436 0
У лікарні перебувають 40 пацієнтів.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Із 17:30 до 21:30 24 березня до медиків із підозрою на коронавірус звернулося ще двоє мешканців області. Про це з посиланням на головну епідеміологиню Львівщини Наталію Тімко повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Читайте також: Коронавірус у Львові. Найважливіше

Пацієнти прибули з Кам‘янка-Бузького району та зі Стрия. Наразі на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 40 осіб.

На самоізоляції – ще 43 людей. За увесь час із лікарні виписали 37 пацієнтів. Стан усіх хворих середньої важкості, а у однієї пацієнтки – наближений до важкого. Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 120 людей.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 91 особа. У двох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа перебуває на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Додамо, що коронавірус на Львівщині виявили у чоловіка, що нещодавно повернувся з Німеччини, та жінки, яка приїхала з Австрії. Обоє перебувають удома без симптомів.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Нагадаємо, коронавірус в Україні підтвердили у 97 людей, троє жінок померли від ускладнень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!