На правах реклами

На Львівщині курсанти випробували унікальний спортивний комплекс. Фото

722 0
Цими вихідними у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки відбулись спортивні змагання серед курсантських підрозділів Національної академії сухопутних військ, які вдосконалюють практичні навички на полігоні.
Фото: volynnews.com

Фото: volynnews.com

У змаганнях взяли участь курсанти факультетів бойового застосування військ та ракетних військ і артилерії. Майбутні офіцери виборювали першість у змаганнях з ігрових видів спорту, зокрема міні-футболу, волейболу й баскетболу, а також визначали кращих у вправах на силу, спритність та витривалість — підтягувались на гімнастичній перекладині, виконували вправи зі згинання і розгинання рук в упорі на брусах, змагались з бігу на короткі дистанції, воєнізованих естафетах тощо.

За результатами змагань, у напруженій боротьбі загальне перше місце вибороли піхотинці-другокурсники, повідомляє прес-служба ЛОР. 

13

Варто наголосити, що спортивні змагання пройшли на нещодавно створеному спортивному комплексі, аналогів якому немає на жодному військовому полігоні України. Ця спортивна споруда відповідає найкращим світовим стандартам й дозволяє військовослужбовцям вдосконалювати свою фізичну підготовленість в будь-який зручний для них час. Окрім того, цей комплекс розташований неподалік навчальних ділянок полігону, що дає можливість використовувати його у поєднанні з фаховими військовими дисциплінами.

У розпорядженні майбутніх офіцерів є повноцінне футбольне поле з якісним покриттям, волейбольний та баскетбольний ігрові майданчики, бігова доріжка, гімнастичне містечко з сучасними силовими тренажерами тощо. Вихованці навчального закладу мають змогу займатись популярним сьогодні серед молоді кросфітом, а також вдосконалювати військово-прикладні навички за сучасною системою підготовки воїнів «БАРС».

ТЕГИ: курсанти

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!