На Львівщині ліквідували міжнародний канал постачання наркотиків. Відео

5883 0
У організатора контрабанди вилучили наркотиків на суму понад два мільйони гривень.
фото: Нацполіція Львівщини

фото: Нацполіція Львівщини

Правоохоронці затримали 38-річного мешканця Львівщини, який налагодив контрабандне постачання в Україну наркотичних засобів і психотропних речовин з Західної Європи. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

Чоловік прикривав наркобізнес підприємницькою діяльністю у сфері міжнародних перевезень. Із Західної Європи він постачав наркотики та психотропи, серед яких героїн, кокаїн, екстазі, та збував їх великими партіями на Львівщині. У поліції зазначають, що зловмисник став одним із найвпливовіших наркоділків області.

Читайте також: Майора львівської поліції затримали за збут героїну та хабарі. Відео

Під час затримання в чоловіка вилучили 330 г героїну, 250 г кокаїну та 100 г МДМА («Екстазі») на суму понад 2 мільйона гривень, а також два карабіни, пістолет і набої.

Наразі йому повідомили про підозру в скоєнні правопорушення за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Чоловіку загрожує ув'язнення до 12 років з конфіскацією майна.

Фото та відео Нацполіції України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!