Які дороги Львівщини відремонтують ще цього року. Огляд

6942 0
Роботи планують завершити через два тижні.
Фото: Служба автомобільних доріг

Фото: Служба автомобільних доріг

Станом на 19 жовтня на Львівщині вже повністю провели дрібний поточний ремонт доріг. Роботи тривають лише на об’єктах капітального будівництва. Також ремонтують міст на дорозі Мшанець – Стрілки. Загалом заплановані роботи планують завершити до початку листопада. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник голови ЛОДА Юрій Бучко.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч за кошти облансого бюджету. Перелік

На сьогодні підрядники працюють на дорогах Бориня – Боберка, Турка – Східниця, Турка – Лопушанка, Бісковичі – Дроздовичі та Ясениця – Новий Кропивник.

Загалом дороги загального користування, які планували відремонтувати цього року, відновлені на 85%.

Щодо доріг державного значення, то на сьогодні на Львівщині відремонтували більше 365 км за 3,5 млрд грн.

Крім того, ще чотири об’єкти державного значення ремонтують в межах кредитного договору між урядами України та Польщі. Зокрема, це вже повністю відновлена дорога Яворів – Грушів, також дороги Смільниця – Старий Самбір, Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий та дорога Червоноград – Рава-Руська, роботи на якій наразі зупинені через відмову польського підрядника, оскільки бракує коштів.

Як уточнили Tvoemisto.tv у пресслужбі Службі автомобільних доріг, також продовжуються роботи на шести об’єктах Малого Карпатського Кола в межах Львівщини. Йдеться про мости на дорогах М06 Київ – Чоп та Т-14-24 Сколе – Славсько.

Наступного року ремонт доріг в області надалі планують продовжити за маршрутами. В тому числі, проведуть ремонт обєктів Малого Карпатського кола, в межах доріг – це М06 Київ – Чоп та Т-14-24 Сколе – Славсько.

Читайте також: На Львівщині за 16 млн гривень відремонтують міст на дорозі Мшанець - Стрілки

Нагадаємо, на початку року з обласного бюджету виділили на ремонт та утримання доріг місцевого значення у 2021 році з обласного бюджету передбачили 200 млн грн.

Ще 891,5 млн гривень для ремонту доріг місцевого значення область отримала з Державного дорожнього фонду. За ці гроші ремонтували переважно дороги у гірських регіонах області. 

Крім того, цього року на Львівщині розпочали ремонт прикордонних доріг, що ведуть до пунктів пропусків. Детальніше читайте за посиланням

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!