На Львівщині майже 90% медиків із Cоvid-19 одужали

1031 0
На Львівщині за весь період пандемії найбільше зафіксованих випадків Cоvid-19 серед медиків було у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова.
Фото: Закарпаття.Онлайн

Фото: Закарпаття.Онлайн

Станом на 14 грудня в області одужало 3735 медиків з 4314-ти захворілих на Cоvid-19, інформує пресслужба ЛОДА.

«Серед медиків, які захворіли на Cоvid-19, вже 87% одужали. Це приємна новина, адже медичні працівники повертаються до виконання своїх професійних обов’язків та продовжують рятувати життя пацієнтів. Сподіваюся, що така тенденція на одужання продовжуватиметься й надалі», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Орест Чемерис.  

Читайте такожЧерез ускладнення внаслідок Covid-19 помер педіатр з Львівщини

За весь період пандемії найбільша кількість зафіксованих випадків Cоvid-19 серед медиків була у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова – 335 медичних працівників. У Львівській обласній клінічній лікарні захворіло 210 медиків, 218 медиків у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, у Львівському обласному госпіталі інвалідів воєн та репресованих – 61.

Нагадаємо, за минулу добу, 15 грудня, коронавірусну хворобу лабораторно підтвердили у 600 мешканців Львівської області, у Львові таких 372.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!