На Львівщині мешканці перекрили трасу Київ – Чоп. Чого вимагають

5302 0
У Сколівському районі поблизу села Тухолька місцеві жителі перекрили рух.
фото ілюстративне: YouTube

фото ілюстративне: YouTube

На трасі міжнародного значення М06 (Київ – Чоп) біля села Тухолька, що в Сколівському районі, мешканці перекрили дорогу. Про це повідомив керівник ГО «Варта1» на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Розпочали ремонт дороги Нижанковичі – Стрий. Фото

Як зазначив один із активістів Віталій Талайло, трасу перекрили через незадоволеність транспортним сполученням в районі: «Причина перекриття – спроба департаменту транспорту обласної держадміністрації відмінити маршрутки Львів-Сколе-Жупани і "віддати" цей маршрут в Стрийський автопарк, де наявні декілька "напівживих" автобусів. Власник того автопарку планує пустити один автобус на села (Верхнячка-Жупани-Климець-Тухолька-Плав'є-Орява), щоб отримати більше прибутку за мінімум затрат. Хоча є можливість зберегти маршрут: є якісні автобуси, адекватні водії, автосервіс, медичне обслуговування водіїв. Маршрут пролягає зі Львова через Сколе, куди стабільно високий потік людей».

Читайте також: Які дороги відремонтують на Львівщині до кінця року. Перелік ділянок

Як прокоментував для Tvoemisto.tv керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло, зараз зі «Стрийським АТП» укладено тимчасову угоду через те, що попередній перевізник відмовився від цих маршрутів.

«До 22-го серпня триває конкурс на перевезення у Сколівському районі. Участь може взяти кожен», – зазначив Роман Кокотайло і додав, що маршрути рейсів змінювати не будуть, а наступного тижня представники ЛОДА поспілкуються з мешканцями, аби знайти порозуміння. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!