Німці хочуть збудувати завод на Львівщині, де працевлаштують 2000 людей

16684 1
Автовиробник із Німеччини розглядає можливість розміщення у Львівській області виробничих потужностей із виготовлення ременів безпеки для автомобілів.
фото ілюстративне: power.louisberger.com

фото ілюстративне: power.louisberger.com

Про це йшлося у понеділок, 6-го лютого, під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з представниками компанії JLL, що надає фінансові та комплексні послуги в галузі нерухомості. Інвестор має намір відкрити новий завод уже у 2018-му році, на ньому працюватиме 2 000 працівників.

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці

Окрім будівництва цього заводу, іноземці розглядають Львівщину як потенційний кластер для зведення інших заводів з виробництва, зокрема подушок безпеки. За цієї умови кількість потенційних працівників може сягнути до 5000 людей.

Як інформують у прес-службі ЛОДА, вже наприкінці лютого інвестору презентуватимуть зібрану інформацію про можливі локації, на основі якої він прийматиме рішення про інвестування.

Опублікувала Марічка Мишок

7 Лютого, 2017 23:47
активист дешёвая раб сила. где они ещё папуасов за 100 баксов в месяц найдут.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!