На Львівщині можливе сходження лавин

1594 0
На дорогах області збережеться ожеледиця.
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

В п’ятницю, 9 лютого, у горах Львiвської областi очiкується значна снiголавинна небезпека 3-го рiвня через снігопади. Про це повідомляє ДСНС у Львівській області.

Також в області збережеться хмарна погода. Часом мокрий сніг, на дорогах – ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вдень від 3°С морозу до 2°С тепла.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем. При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

Читайте також: Прогноз погоди у Львові: туман, ожеледиця та мокрий сніг

Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!